UNICEF támogatás

UNICEF támogatás

 

Kedves Partnerünk!

Mint arról bizonyára értesült, február 6-án 7,8 tizedes erősségű földrengés rázta meg Szíriát és Törökországot, amely következtében már több mint 21.000 ember vesztette életét. Az áldozatok és az ellátásra szorulók száma folyamatosan emelkedik.

 

Az UNICEF és partnerei a katasztrófa sújtotta térségben dolgoznak, hogy védelmet nyújtsanak a traumatizált gyerekeknek. A sérültek orvosi kezelése, az otthonukat vesztett gyerekek melegen tartása, valamint az ivóvíz és a higiénia biztosítása most a legfontosabb feladatunk. A gyerekeknek mielőbb vészhelyzeti ellátásra, biztonságos helyre és pszichoszociális támogatásra van szükségük.

Kérjük, amennyiben teheti, támogassa Ön is munkánkat sürgősségi adománnyal vagy a vészhelyzeti kampányunk kihangosításával!
Adományát

  1. banki átutalással a következő számlaszámon tudjuk fogadni: MKB: 10300002-10584128-49020017
  2. vállalata, illetve dolgozói is eljuttathatják hozzánk online felületünkön keresztül bankkártyás fizetéssel (https://unicef.hu/foldrenges vagy https://unicef.hu/segitek). Kérjük, a megjegyzésben tüntesse fel ’Földrengés Szíriában és Törökországban’.
  3. https://teistehetsz.unicef.hu/ dedikált platformunkon, munkavállalók vagy baráti körben szervezett közösségi adománygyűjtés keretében is eljuttathatja. A felület használatával kapcsolatos kérdésekkel kérem keresse kollégánkat: janka.iklody@unicef.hu

 

Adománygyűjtésünket segítheti a lenti felhívás belső és külső vállalati  kommunikációban való megjelenítésével (a csatolt képek valamelyikével), illetve felhívásaink privát csatornákon való megosztásával is:

2023. február 6-án 7,8 tizedes erősségű földrengés rázta meg Szíriát és Törökországot, az áldozatok száma közelíti a 20.000 főt. A váratlan természeti csapás és az azt követő utórengések tovább nehezítik azoknak a gyermekeknek és családjaiknak az életét, akiket már eddig is súlyos veszélynek tett ki a fegyveres konfliktus, a zord tél, a gazdasági válság és az áramszolgáltatás hiánya. Most életmentő segítségre van szükségük!

Segíts, hogy adományodból:

  1. Elsősegélykészletet, gyógyszert, orvosi eszközöket;
  2. Higiéniai csomagokat, ivóvizet, fertőtlenítőszert;
  3. Meleg takarókat és ruhákat kaphassan.
  4.  

Az UNICEF a katasztrófa sújtotta térségben van, és küzd a gyerekek biztonságáért. Támogasd Te is vészhelyzeti munkájukat sürgősségi adománnyal!
https://unicef.hu/foldrenges


Amennyiben további információra vagy segítségre lenne szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 judit.vrancsik@unicef.hu
+36-70-6346544

Segítségét hálásan köszönjük!

Üdvözlettel:
Judit