Minőség

Minőség

A KK Kavics Beton a legmodernebb német gyártási technológiát és a kiváló minőségű magyar alapanyagot ötvözi minden termékében.

A tartós, jó minőség megőrzése érdekében cégünk rendelkezik a közismerten szigorú ISO 9001 minősítéssel. A KK Kavics Beton Kft. 1999. novemberében kapta meg az ISO 9002-es minőségi tanúsítványt, majd áttértünk az ISO 9001:2000-es új szabványra. Eddig még minden évben meg tudtunk felelni az audit szigorú követelményeinek.


Vevőink teljes megelégedettségére, piaci elismertségünk további növelésére törekedve állítjuk elő termékeinket, személyi és tárgyi erőforrásaink folyamatos fejlesztése mellett. Ügyfeleink elvárásait szem előtt tartva igyekeztünk megfogalmazni minőségpolitikánkat, melynek lényege:
"Sokoldalú, változatos termékek - innovatív technológiai megoldások - kedvező áron."

2015. április 15-től bevezettük az ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszert.

Cégünk elkötelezett híve a környezeti erőforrásokkal való takarékos, a jövőre építő gazdálkodásnak.  Ezért is határoztuk el, hogy bevezetjük a környezetközpontú irányítási rendszert, melyet 2015. április 15. óta működtetünk.

 Ennek keretein belül próbáljuk az összes  termelési valamint az irodai folyamatokkal kapcsolatos tényezőt az  ISO 14001-es szabvány előírásaival összhangba hozni.

Környezeti céljainkat is annak tudatában fogalmaztuk meg, hogy ne csak a magunk egészségét őrizzük meg, de még gyermekeink és unokáink és élvezhessék Földünk szépségeit.

2015. július 15-én sikerült a tanúsítás is. Mindannyiunk számára új kihívás a rendszer működtetése és jó érzéssel tölt el bennünket, ha látjuk annak eredményeit.